Tutkija

Tutkija

Minna Ruusuvuori

"Uskon, että asiakaslähtöinen liiketoiminta ja asiakaskeskeinen yrityskulttuuri johtavat menestykseen tämän päivän maailmassa. "

 

Asiakas keskiössä –ajattelumalli ohjaa liiketoimintaa ratkaisuihin, joissa yrityksen toimintamallit on lähtökohtaisesti tehty asiakasta ajatellen toimintakulttuurista asiakaslupauksen mahdollistaviin prosesseihin. Tällaisessa mallissa voittavat kaikki; toiminta on virtaviivaistettu tarkoituksenmukaiseksi ja sulavaksi lopputuloksena tyytyväinen, tuottava organisaatio sekä onnelliset asiakkaat.

 

Asiakkaan asettaminen keskiöön on ollut paitsi mielekästä, poikinut erinomaisia tuloksia niin asiakkaan kuin omalle organisaatiolle. Tunnistamalla asiakkaan strategiset painopistealueet sekä akuutit kipupisteet olemme olleet tiimini kanssa viemässä niin lyhyen, kuin pitkän tähtäimen ratkaisuja asiakkaan haasteita ratkomaan johtaen asiakkaiden liiketoimintaa kasvuun ja menestykseen. Olemmekin saaneet huikeita ratkaisuja yhdessä tiimin ja asiakkaan kanssa aikaiseksi rakentaen samalla pitkäaikaista kumppanuutta.

 

Kumppanuudet ja asiakaskokemus ovat aiheina lähellä sydäntäni. Olen kiinnostunut asiakaskokemuksen anatomiasta, erityisesti yritysten välisessä liiketoiminnassa.

 

Taustastani tarkemmin LinkedIn -proliissani.

 

 

Minua kuvataan usein positiiviseksi, sosiaaliseksi ja työhöni sitoutuneeksi. Motivoidun työyhteisön kehittämisestä ja kehittymisestä ja laitan asiat tapahtumaan. Työn paras anti ovat ehdottomasti ihmiset, niin omassa organisaatiossa, kuin asiakkailla ja yhteistyökumppaneilla. Uskon yhteistyön voimaan kaikessa tekemisessä.

 

Arvomaailmani pohjautuu avoimuuteen, yhteisöllisyyteen ja luottamukseen. Yrityskulttuuri on itselleni tärkeä, sillä uskon menestyvän yrityksen johtamiseen kulttuurin kautta, arvoihin pohjautuen.

YHTEYSTIEDOT

Minna Ruusuvuori

AJANKOHTAISTA

 

23.11.2017

Mistä on hyvät B2B -asiakaskokemukset tehty -tutkimus on nyt kokonaisuudessaan ladattavissa täältä.

 

10.10.2017

Asiakaskokemus yritysten välisessä liiketoiminnnassa -tutkimus on julkaistu. Pääset lukemaan sen täältä.

© Copyright Minna Ruusuvuori. All Rights Reserved.